Algemene Bouwaanneming

In 1985 begon het verhaal van Filip Despierre, na heel wat ervaringen op te doen in het aannemingsbedrijf van zijn vader, maar ook bij architect Seys in Diksmuide besliste hij om het roer zelf in handen te nemen. Wat klein begon (lees: met 5 arbeiders 😊 ), groeide uit naar een categorie D klasse 7 aannemersbedrijf, met ondertussen 65 werknemers die elke dag samen met Filip geen uitdaging uit de weg gaan en dat in West- & Oost – Vlaanderen.

Wij bouwen dagelijks projecten in opdracht van verschillende bouwpromotoren en projectontwikkelaars maar ook voor (lokale) overheden.

Met onze jarenlange ervaring staan we garant voor een vlekkeloze afwerking van de projecten. Wij houden daarbij steeds rekening met een nauwgezette timing en oplevering.

Naast het bouwen op de klassieke manier, realiseren wij ook projecten door middel van het DWS prefabmuursysteem. Door het gebruiken van dit systeem kunnen wij de bouwtermijn gevoelig inkorten en worden de muren gefabriceerd in perfecte omstandigheden.

IN 2018 besloten we om onze inhouse expertise te gaan inzetten voor het ontwikkelen van onze eigen projecten en zo ontstond Despierre Bouw en Ontwikkeling die nieuwe projecten ontwikkelt in een mooi kader. Ons eerste project bestond meteen uit 14 appartementen en 7 woningen in het centrum van Poelkapelle en sindsdien hebben we niet stilgezeten en volgen de projecten elkaar mooi op, zoals de residentie ‘De Toekomst’ in Jonkershove, de verkaveling ‘Terra Est’ in Houthulst, residentie 'Camille' te Veurne .... Verder zijn we steeds bezig met nieuwe sites te ontwikkelen, ben je hier al benieuwd naar, neem dan snel een kijkje op onze website www.despierrebouwenontwikkeling.be 


Kortom, Algemene bouwonderneming Despierre Filip BV staat voor kwaliteit, vakkundigheid en jarenlange ervaring met oog voor detail en een klantvriendelijke aanpak.